Sorry...

...till er alla som gillat att följa min blogg, har varit otroligt dålig på att uppdatera den.
Vet inte vad jag ska skylla på mer än att det ibland kan vara svårt att ta sig tid till de minst tidskrävande sakerna i livet. Ja, det får bli så, jag skyller på det helt enkelt.




Många har väntat på Sagan om Alexander Lukovic del 3, den kommer, men inte ikväll. Sitter med en fet förkylning, feber och troligtvis AIDS. Känner en viss sympati med den gamla gubben i reklamen där han hävdar att en killes förkylning är värre än att föda ett barn, idag håller jag faktiskt med, sorry girls.

gubben




Kan väl ta tillfället i akt och berätta vad som hänt sen sist jag skrev. Har festat två helger i rad, mindre bra kan tyckas, jävligt kul enligt mig.
Förra helgen kom min kära vapendragare Erlingsson hem från Karlskrona, då blir det svårt att inte förtära alkohol i kopiösa mängder. Vi hade jävligt roligt i helt vanlig ordning. Minnesluckor hit och dit som sig bör när man inte träffat sin polare på ett tag.
Var även ute igår, samma visa men utan Erlingsson. Förkrök hos Bobbe med Johannes, Malle och även Pajsan mot slutet. Förbannat kul och körde även Texas Hold Em och bet:ade med klunkar, giftigt värre... Dyngrak i vanlig ordning för att senare bege mig mot Åströms där det var livat och allmänt gutt.
Mindre gutt var det dock att vakna idag och må som jag nämnde innan.
Skulle spelat sista matchen men kroppen gav vika och jag fick se den från läktaren istället. Vi vann med 10-0 om jag minns rätt och blev därmed seriesegrare!
Kvällen har jag spenderat på Big Bang med laget, bowling, käk och Solsidan på storbilds tv stod på agendan. En mycket bra avslutning på en mycket lyckad säsong. Bra jobbat grabbar!



Ska försöka sätta mig och börja på Sagan någon gång i veckan men har utbildning till kommande jobbet så får se om det blir någon tid över. Wish me luck!

Tills dess, take care!

RSS 2.0